Even voorstellen

Theo van den Berg
Drums en zang
Theo zat al bij de oprichting van de band 1993  achter de drums, maar gedurende de jaren volgde wat wisselingen en  is hij er even tussenuit geweest. Speelde oa met Jack in de Binnenstadsband, Men of History uit  Waalwijk. Nadat hij en Jack Houston-Alley hadden verlaten hebben ze    The DeFenders weer nieuw leven ingeblazen, samen met oud rithme gitarist Cor vd Brandt en Solo gitarist Emiel  Visser (Men of History)​.
Jack Aandewiel
Basgitaar en zang

Jack is bij de band gekomen  net voor de eerste CD  voor Rarity Records  werd opgenomen  2003. Jack speelde toen al met Drummer Theo in de Binnenstadsband in Tilburg  Komt uit Den Haag,  speelde daar in The Blue Birds en The Key.  Na verhuizing naar Tilburg richtte hij, samen met Hans Groot, Danny Everett and The Spectacles op. En was ook lid van de Nederlandstalige formatie Koudvuur.

Cor Brandt
Slaggitaar en zang

 Cor is  ook wel oudgediende  tijdens  de wisselingen  was hij al sinds 1998 bij de band, maar  rond 2005 was  de  rek er een beetje uit en   vertrok de sologitarist naar Noorwegen en de toetsenman  stopte met muziek maken. Toen Theo en Jack in 2016 aan zijn deur klopten was hij meteen enthousiast en  ontpopte zich nu ook als zanger

Cok Schaap
Sologitaar en zang

Cok is  toegetreden tot de band , Emiel was al eerder door gezondheids toestanden moeten stoppen, en werd  (tijdelijk) vervangen door Ger de Zwart,en Pierre Orval die toch nog  lang hebben   mee gespeeld. Cok heeft zijn sporen  verdiend  als muzikant en als solo gitarist stond hij zijn mannetje in div. bands  ,Maar stopte een aantal jaar geleden met het intensieve  band leven en legde zich toe op thuis muziek maken en  tracks inspelen

Nu kruipt het bloed waar het niet gaan kan en heeft hij  enthousiast de vacature bij The Defenders  aanvaard, waar we heel blij mee zijn.

The DeFenders Tilburg

The DeFenders

© 2018 by The DeFenders.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now