top of page

Even voorstellen

Isabelle_edited.jpg
Isabelle Visser
Presentatie 

Nooit gedacht dat ik radio maken aan mijn hobby’s zou toevoegen, maar toen ik 2 jaar geleden gevraagd werd om namens CC Jan van Besouw bij de LOG een programma te ontwikkelen kon ik geen nee zeggen.

En tot de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van, samen met Ad en Theo ‘’Podium Breed’’ maken is echt een feestje. We gaan van links naar rechts en van terug in de tijd tot nu en altijd met ontzettend veel plezier.
Elke week ga ik met een nieuw lievelingsliedje naar huis, Theo laat de mooiste liedjes voorbij komen en Ad verteld altijd vol passie of zijn gekozen muziek, dat steekt je aan en vult je playlist.

We ontvangen gasten van jong tot oud en elke keer weer met een interessant thema om over te praten. Of het nu gaat over een aankomend optreden, over de leukste hobby of over prachtige muziek bij ‘’Podium Breed’’ ben je altijd welkom.

Dat klinkt toch als een toffe hobby of niet? Graag tot donderdag, tussen 19.00 en 21.00 uur op de LOG!

Theo Tak
Presentatie en PR

Begin 2016 werd aangekondigd dat de Lokale Omroep Goirle en nieuwe start maakt, waarin Cultuur een belangrijke plaats ging innemen op de donderdagavond. Reden voor mij om te kijken, samen met een paar enthousiaste medestanders, of dit iets voor mij zou zijn.

Radio maken met een visual tintje was compleet nieuw voor mij. Samen met Ad, Paul, Jacques en Marjolein gingen wij een uurtje de ether in. We kregen veel gasten aan tafel, die allemaal hun eigen unieke verhaal te vertellen hadden. Ook hun muziekkeuze was zeer afwisselend. Maar: een uurtje was lang genoeg, vonden wij.

Toen Paul en Jacques het jaar daarop vertrokken werd ons gevraagd om ook het tweede uur vol te maken. Ook dat lukte aardig, mede omdat we er eens in de maand een aantal kinderen voor warm konden maken zelf een programma in elkaar te zetten en te presenteren.

Onze eigen muziekkeuze mochten wij naar hartenlust inbrengen. Alle stromingen kwamen voorbij.

Elke week een stukje in Goirles Belang over wie er in de uitzending ging komen bracht ons programma dichter bij de kijker/ luisteraar. Voor de komende periode staan er weer vernieuwende zaken op het programma, reden voor mij om er met plezier en een goed team meer door te gaan.

Ad Galiart
Presentatie, techniek en eindredactie

Na mijn pensionering had ik mij voorgenomen alleen maar dingen te doen die ik leuk vond.

Nu is muziek en theater een passie voor mij dus toen ik de gelegenheid kreeg om, samen met drie gemotiveerde mensen een nieuw programma op te starten heb ik niet geaarzeld en de handsschoen opgepakt. 

bottom of page